Огляд біржі WhiteBit: токен WBT – коли варто купувати? Актуальні новини, промоакції та стейкінг.

Posted by

ОГЛЯД БІРЖІ WHITEBIT | ТОКЕН WBT – КОЛИ КУПУВАТИ? | АКТУАЛЬНІ НОВИНИ, ПРОМОАКЦІЇ | СТЕЙКІНГ WHITEBIT

ОГЛЯД БІРЖІ WHITEBIT

Whitebit – це одна з найбільших та найпопулярніших криптовалютних бірж у світі. Вона пропонує широкий вибір торгових пар, а також інші фінансові послуги для своїх користувачів.

ТОКЕН WBT – КОЛИ КУПУВАТИ?

Токен WBT є власним токеном біржі Whitebit, який може бути використаний для отримання знижок на комісії, участі у промоакціях та інших бонусах. Купувати токени WBT рекомендується тоді, коли вони торгуються за низькою ціною і є можливість отримати прибуток в майбутньому.

АКТУАЛЬНІ НОВИНИ, ПРОМОАКЦІЇ

Біржа Whitebit регулярно проводить різноманітні промоакції та розіграші для своїх користувачів. Також, важливо бути в курсі актуальних новин та оновлень, щоб завжди бути в курсі ситуації на ринку криптовалют.

СТЕЙКІНГ WHITEBIT

Нова функція стейкінгу на біржі Whitebit дозволяє користувачам заробляти додатковий дохід за участь у мережі та утримання криптовалютних активів на біржі. Це може бути вигідною стратегією для заробітку на криптовалютному ринку.

0 0 votes
Article Rating
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
@DohidUA
7 months ago

Whitebit входить в топ-3 моїх улюблених бірж, який у вас топ?

@DniproSeptik
7 months ago

Жду, жду хто розкаже про займ на біржі. Ніхто не розказує.(

@horowitz2951
7 months ago

Топ біржа, шкода що прибрали поповнення через Моно!

@jensenjensen561
7 months ago

Как именно пополнять сейчас ее в гривне, а не выводить ? Они задолбали шаблонами отвечать, еще и не верными, по поводу ввода через GEO Pay, там тоже нельзя это делать. Поддержка их тоже ничего внятного не может сказать
p2p у white bit нет, как таковой…Даже у той же Qmall она уже есть. Что теперь делать ? И опять тут же другой способ советуют – через bitcoin global…

@lyna6926
7 months ago

Стейкінг дуже хороший там

@OtamanMedia14
7 months ago

Моя улюблена біржа)

@brooklynsneakersua8991
7 months ago

Такой зараз активно рекламують Qmall, але в Українському крипто комюніті вона не користується популярністю. А от ВайтБіт оглядають і рекомендують всі. Хто знає або які є думки чому так? Сам є користувачем ВайтБіт.

@user-wd7mu1cc1q
7 months ago

Як гадаєш , фіксувати WBT , чи чекати вищої ціни?
Особисто в мене профіт вже +200